16 Aralık 2007 Pazar

Peynirli Kabak

Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
2 adet kabak
100 gr. beyaz peynir
Yarim demet maydanoz
Yarim demet dereotu
1 adet domates
1 adet biber
1 kahve fincani zeytinyagi
Karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Kabaklari temizleyin ve haslayip sogumaya birakin. Uzunlamasina ikiye
bölün. Ortalarini kasikla zedelemeden çikarin ve çikarttiklarinizi çatalla
ezin.
Maydanoz ve dereotunu ince kiyin. Biber ve domatesleri küp dograyin.
Peynir, maydanoz, dereotu, biber, domates, karabiber, tuz ve sivi yagin
yarisini derin bir kapta karistirin.
Hazirladiginiz harci kabaklarin içine doldurun.Domates dilimleriyle
süsleyin. Kalan yagi da üzerine gezdirip servis yapin

Hiç yorum yok: