Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 20 dk
MALZEMELER
1 kutu ton baligi
1 paket makarna(burgu)
1 çorba kasigi mayonez
2 çorba kasigi zeytinyagi
1 adet salatalik tursusu
1 çorba kasigi margarin
1 çorba kasigi kapari
Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Makarnayi kaynayan tuzlu suyun içinde 8 dakika haslayin.Süzüp kenarda
bekletin.Ton baliginin suyunu süzün.Mayonezi,zeytinyagini,ufak dogranmis
salatalik tursusunu ayri bir kapta karistirin.Bunu ton baliklarina
ekleyin.Haslanmis makarnayi margarinle soteleyin.Kaparileri içine atin.Ton
balikli sosu da ilave edin.Servis yaparken maydanozla süsleyin.
2 Şubat 2007 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder