2 Şubat 2007 Cuma

Ton Balikli Makarna

Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 20 dk

MALZEMELER
1 kutu ton baligi
1 paket makarna(burgu)
1 çorba kasigi mayonez
2 çorba kasigi zeytinyagi
1 adet salatalik tursusu
1 çorba kasigi margarin
1 çorba kasigi kapari
Tuz

YAPILIŞ TARİFİ
Makarnayi kaynayan tuzlu suyun içinde 8 dakika haslayin.Süzüp kenarda
bekletin.Ton baliginin suyunu süzün.Mayonezi,zeytinyagini,ufak dogranmis
salatalik tursusunu ayri bir kapta karistirin.Bunu ton baliklarina
ekleyin.Haslanmis makarnayi margarinle soteleyin.Kaparileri içine atin.Ton
balikli sosu da ilave edin.Servis yaparken maydanozla süsleyin.

Hiç yorum yok: